تأثیر خشک‌کن دوار بر خشــک کردن شلتوک رقم هاشمی و کیفیت فراوری برنج

حمیدرضا گازر؛ محمدرضا علیزاده

دوره 21، شماره 74 ، شهریور 1399، ، صفحه 17-32

https://doi.org/10.22092/erams.2018.120173.1235

چکیده
  دو مشکل مهم‌ در خشــک کردن برنج، یکی مصرف بالای انرژی و دیگری غیر یکنواختی خشک شدن شلتوک در خشک‌کن‌های خوابیدۀ رایج است که شانس شکستگی دانه را در مراحل فراوری برنج افزایش می‌دهد. در این مقاله، عملکرد یک دستگاه خشک‌کن دوار جدید ساخته شده در کارخانۀ شالی‌کوبی برادران زارع با خشک‌کن رایج برنج (خشک‌کن خوابیده) برای خشــک کردن شلتوک ...  بیشتر

بررسی متغیرهای موثر بر پاسخ آکوستیک در تشخیص شکستگی پوستۀ تخم مرغ

مجید لشگری؛ رضا محمدی گل

دوره 17، شماره 66 ، خرداد 1395، ، صفحه 1-14

https://doi.org/10.22092/erams.2016.106411

چکیده
  در سالیان اخیر روش­هایی مختلف برای سنجش آسیب‏های مکانیکی پوستۀ تخم‏مرغ در خطوط درجه‏بندی کیفی بررسی شده است. یکی از این روش‏ها استفاده از پاسخ آکوستیک آن است. با استفاده از این روش، انواع آسیب­دیدگی­های پوستۀ صدفی تخم‏مرغ‏ که از عیوب ظاهری محسوب می‏شود، با تجزیه و تحلیل پاسخ آکوستیکی آنها به ضربۀ مکانیکی، قابل تشخیص ...  بیشتر