ارزیابی فازی ویژگی های ظاهری زعفران با استفاده از روش‌های مبتنی بر هوش مصنوعی

ایمان ذباح؛ زهرا حیدران داروقه امنیه؛ بهناز بهزادیان؛ رویا رضایی

دوره 24، شماره 85 ، خرداد 1402، ، صفحه 75-90

https://doi.org/10.22092/amsr.2024.364271.1471

چکیده
  ایران بزرگ‌ترین تولیدکنندۀ زعفران در جهان است. زعفران دارای اهمیت بالای اقتصادی است و به دلیل افزایش فعالیت رقبای صادراتی، نیازمند حمایت و گسترش و توسعۀ صادرات است. روند رو به رشد سهم صادرات زعفران از یک‌سو و درآمدزایی و کارآفرینی برای روستاییان کشور از سوی دیگر، لزوم توجه به این محصول را دوچندان می‌کند. رقابت در این عرضه و با وجود ...  بیشتر

ساخت و ارزیابی سامانۀ آکوستیک هوشمند برای درجه‌بندی زمان واقعی بادام

علی رشادصدقی؛ اصغر محمودی؛ فرید بجایی

دوره 16، شماره 65 ، اسفند 1394، ، صفحه 31-46

https://doi.org/10.22092/erams.2016.105952

چکیده
  هدف از این تحقیق، دستیابی به یک فناوری با کارآیی بالا و کم‌هزینه، برای درجه‌بندی غیر مخرب بادام به ‌صورت زمان واقعی است. برای نیل به این هدف، نمونۀ آزمایشگاهی یک سامانۀ درجه‌بندی ضربه-صوتی هوشمند و خودکار مرکب از واحد تغذیه، واحد تشخیص آکوستیک و جداکنندة نیوماتیکی محصول به همراه سامانۀ کنترل‌کنندۀ الکترونیکی ساخته شد.  در ارزیابی ...  بیشتر