مدل‌سازی مسیر جریان میوه پوست‌گیری شده و پوست‌گیری نشده زیتون تلخ از یک مخزن

آسیه محمدی؛ احمد غضنفری مقدم؛ شهین نوربخش

دوره 16، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 95-108

https://doi.org/10.22092/erams.2015.102004

چکیده
   در این پژوهش میوه زیتون تلخ به دو صورت پوست­گیری شده و پوست­گیری نشده تهیه و خصوصیات سیالی آنها شامل میانگین قطر هندسی، ضریب کرویت، چگالی ظاهری، زاویۀ اصطکاک ایستایی، زاویۀ اصطکاک داخلی اندازه­گیری شد.  چگونگی حرکت و مقدار جریان خروجی آنها درون مخزن مکعب مستطیلی نیز بررسی و مدل­سازی شد.  در این بررسی، حداقل قطر خروج ...  بیشتر